Кращі пиріжки з капустою виходять звичайно ж на дріжджовому тісті. Простіше всього їх приготувати на сухих дріжджах, так тісто точно підійде і вийде якісним. М’які і пухкі пиріжки порадують гостей і домочадців!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 140 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Молоко коров’яче – 300 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування дріжджового тіста для пиріжків з сухими дріжджами з капустою в духовці? Борошно просіваємо з допомогою ситечка, додаємо до неї сіль, цукор і сухі дріжджі.
підігріваємо Молоко так, щоб воно було 35-40 градусів не вище, інакше дріжджі не підійдуть.
Додаємо молоко в борошно і добре перемішуємо, поки тісто не стане однорідним, при цьому воно буде досить м’яким і липким.
Накриваємо тісто рушником і ставимо в тепле місце на 1,5 години.
Приблизно через 40 хв. тісто треба добре обім’яти руками, також потрібно зробити в кінці, коли тісто буде готове.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто без яєць для пиріжків Дріжджове тісто для пиріжків в духовці Тісто в домашніх умовах Тісто для пиріжків з капустою Тісто для пиріжків на молоці з сухими дріжджами Тісто на молоці без яєць для пиріжків Тісто на молоці для пиріжків з картоплею