Сьогодні хочу запропонувати надзвичайно смачний і в теж час досить простий рецепт дріжджового тіста на молоці. Таке тісто виходить неймовірно смачним і податливим, відмінно підійде для випічки не тільки пиріжків, а також апетитних булочок.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Борошно пшеничне – 1050 гр.
- Масло рослинне – 60 мл
- Цукор-пісок – 75 гр.
- Сухі дріжджі – 20 гр.
- Сіль – 2 ч. л.
- Молоко коров’яче – 550 мл
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Як почати готувати дріжджове тісто на молоці для пиріжків в духовці? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування дріжджового тіста на молоці.
В глибоку ємність розбийте куряче яйце. Додайте необхідну кількість сухих дріжджів, цукрового піску і солі.
Злегка підігрійте необхідну кількість молока до теплого стану. Вилийте його до підготовленим інгредієнтів.
Скориставшись віночком, гарненько перемішайте до однорідної консистенції. Потім влийте олію в необхідній кількості.
В окрему ємність в кілька прийомів просійте необхідну кількість пшеничного борошна через дрібне сито, а потім поступово введіть її до рідких інгредієнтів.
Замісіть м’яке еластичне тісто. Помістіть його в глибоку ємність і накрийте харчової плівкою.
Коли тісто досить підніметься і збільшиться в об’ємі, гарненько обімніть його і залиште піднятися ще раз.
тісто розділіть на однакові частини. Викладіть улюблену начинку. Начинку можна використовувати як солодку, так і солону. Сформуйте акуратні пиріжки однакової форми.
викладіть Пиріжки швом вниз на заздалегідь підготовлене деко. Потім помістіть його в попередньо розігріту духовку і випікайте до готовності. Гарячі пиріжки подавайте на стіл з свежезаваренним ароматним чаєм.
Насолоджуйтесь неймовірно ніжною випічкою на дріжджовому тесті!
Дріжджове тісто для пиріжків Дріжджове тісто на молоці для пиріжків в духовці Тісто для пиріжків з картоплею Тісто для пиріжків на молоці Тісто для пиріжків на молоці з сухими дріжджами Тісто на молоці як пух з дріжджами для пиріжків в духовці Швидке тісто для пиріжків на молоці