Біляші на дріжджовому тесті виходять дуже смачними, соковитими і пишними. Апетитна закуска сподобається як домашнім, так і гостям. Готувати її просто і швидко, а результат чудовий.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Борошно пшеничне – 750 гр.
- Сухі дріжджі – 3 ч. л.
- Масло рослинне – 30 мл
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Фарш м’ясний – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати дріжджові біляші на молоці з м’ясом на сковороді? Молоко розігріваємо і додаємо в нього дріжджі, а також сіль та цукровий пісок.
Додаємо в приготовану масу рослинно масло і просіяне через ситечко борошно. Ретельно перемішуємо до отримання однорідного тіста. Накриваємо рушником і витримуємо в теплому місці на 1-1,5 години.
Цибулю чистимо від луски і ріжемо невеликими кубиками.
Додаємо цибулю в фарш. Солимо і приправляємо перцем, потім перемішуємо начинку.
З приготованого тесту робимо коржики, в центр кладемо фарш і загинаємо кінці.
Сковороду рясно промазуємо рослинним маслом, його шар повинен бути приблизно 3 див. Викладаємо біляші і смажимо їх з обох сторін 10-15 хв, щоб утворився золотистий рум’янець.
Приємного апетиту!
Біляші Біляші з м'ясом Біляші з м'ясом смажені на сковороді Біляші з начинкою з фаршу Біляші зі свинячим фаршем Біляші на молоці