Біляші на дріжджовому тесті виходять дуже смачними, соковитими і пишними. Апетитна закуска сподобається як домашнім, так і гостям. Готувати її просто і швидко, а результат чудовий.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 750 гр.
  • Сухі дріжджі – 3 ч. л.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати дріжджові біляші на молоці з м’ясом на сковороді? Молоко розігріваємо і додаємо в нього дріжджі, а також сіль та цукровий пісок.

Додаємо в приготовану масу рослинно масло і просіяне через ситечко борошно. Ретельно перемішуємо до отримання однорідного тіста. Накриваємо рушником і витримуємо в теплому місці на 1-1,5 години.

Цибулю чистимо від луски і ріжемо невеликими кубиками.

Додаємо цибулю в фарш. Солимо і приправляємо перцем, потім перемішуємо начинку.

З приготованого тесту робимо коржики, в центр кладемо фарш і загинаємо кінці.

Сковороду рясно промазуємо рослинним маслом, його шар повинен бути приблизно 3 див. Викладаємо біляші і смажимо їх з обох сторін 10-15 хв, щоб утворився золотистий рум’янець.

Приємного апетиту!

Біляші Біляші з м'ясом Біляші з м'ясом смажені на сковороді Біляші з начинкою з фаршу Біляші зі свинячим фаршем Біляші на молоці