Фаршировані перці– прекрасне блюдо для смачного сімейного вечері, а також святкового столу. Соковита начинка з рису, фаршу і овочів і апетитний томатний соус роблять це блюдо особливо апетитним і ситним.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Болгарський перець солодкий – 10 шт.
- Фарш м’ясний – 500 гр.
- Рис білий – 4 ст. л.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Цукор-пісок – 0.25 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Сметана – 200 гр.
- Вода – 1,5 ст. л.
Процес приготування:
Готувати фарширований перець в томатному соусі просто! Рис промиваємо і відварюємо.
Перець миємо, зрізаємо голівку з боку черешка і вичищаємо насіння. Обсмажуємо перці 10 хв. на олії.
Моркву та цибулю очищаємо. Моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо кубиками. Пасеруємо до золотистого кольору.
Помідори натираємо на тертку.
Змішуємо помідори зі сметаною і цукром.
Змішуємо фарш, морква з перцем і рис. Заправляємо сіллю і перцем. Фаршируємо перець. Викладаємо їх на сковороду. Заливаємо воду. Заливаємо перці соусом із сметани і помідорів.
Тушкуємо на плиті на помірному вогні 60 хв
Приємного апетиту!
Новости