З великою радістю хочу поділитися простим рецептом французького пишного хліба, приготованого в хлібопічці. Ароматна випічка виходить повітрям, пористої і м’якою. Обов’язково приготуйте такий хлібець, і ваші рідні будуть в захваті!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вода – 300 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Дріжджі швидкодіючі – 1,5 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сир – 120 гр.
- Молоко сухе – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати французький хліб в хлібопічці Сентек просто! Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування апетитного французького хліба.
В невеликій ємності з’єднайте м’який сир, сухе молоко, теплий питну воду, сіль та цукровий пісок. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
В чашу хлібопічки вилийте масу.
Додайте попередньо просіяного через дрібне сито борошно пшеничне вищого сорту і швидкодіючі сухі дріжджі. Закрийте кришку хлібопічки. На панелі приладу виберіть програму «Французький хліб», скоринка – середня. Натисніть кнопку «Старт».
Після 30 хвилин замісу тесту, відкрийте кришку хлібопічки. Потім влийте необхідну кількість рослинного масла. Закрийте кришку хлібопічки.
Ще через 1,5 години акуратно відкрийте кришку приладу. За цей час тісто досить підніметься і збільшиться в об’ємі. Закрийте кришку хлібопічки. Почнеться процес випічки.
Після закінчення програми хлібопічка видасть характерний звук, вимкніть прилад і обережно вийміть хліб. Повністю остудіть французький хліб, приготовлений в хлібопічці.
Апетитний хлібець наріжте на скибочки.
Ароматний французький хліб подавайте до будь-якого прийому їжі.
Приємного апетиту!
Французький хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб на воді в хлібопічці Хліб на молоці у хлібопічці