Приготувати домашній білий хліб в хлібопічці зовсім не складно. Спробуйте точний рецепт на 750 грам. Використовуйте готовий продукт для бутербродів або сімейного чаювання!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Сухі дріжджі – 2 ч. л.
  • Вода – 250 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування білого хліба 750 грам в хлібопічці. Вершкове масло слід розтопити в окремому посуді.

Далі вливаємо рідке масло у форму хлібопічки. Сюди ж вливаємо теплу кип’ячену воду, висипаємо просіяне борошно, цукор і сіль. Додаємо дріжджі.

Встановлюємо форму в хлібопічку і включаємо режим «французький хліб» чи будь-який інший, тривалістю 6 годин.

Під час готування можна відкривати кришку і перевіряти продукт. Якщо тісто буде виглядати недостатньо м’яким, то додайте по 1-2 столових ложки кип’яченої води.

Готовий білий хліб виймаємо з печі. Можна подавати до столу і нарізати на скибочки!

Білий хліб в хлібопічці Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці Хліб у хлебопечке