Цей рецепт корисного салату без масла з локшиною, грибами і перцем. Фунчоза сама по собі не має смаку, але вона відмінно насичує в себе смак, аромат і сік продуктів.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Фунчоза – 1 пакет
  • Печериці свіжі – 400 гр.
  • Кунжут – 1 ч. л.
  • Соєвий соус – 1 – 2 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати фунчозу з печерицями. Фунчозу укладете в глибоку миску і налийте в неї холодну воду. Залиште так на 40 хвилин. Після, перекладіть на рушник і дайте їй обсохнути.

Печериці почистіть і наріжте пластинами.

Перець помийте, видаліть серцевину і насіння і наріжте тонкими шматочками.

Перекладіть овочі на сковороду з антипригарним покриттям, додайте соєвий соус, перемішайте і обсмажте 15 хвилин.

Перекладіть печериці і солодкий перець в миску з фунчозой, перемішайте і посипте зверху кунжутом.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза з грибами Фунчоза з грибами і овочами Фунчоза з овочами Фунчоза з печерицями