Фунчоза по-китайськи, приготовлена з рисової локшини, з кожним роком стає у нас все більш популярною. Це оригінальне, соковите, насыщающее страва стає відмінним обідом для всієї сім’ї або основною стравою для званої вечері, незмінно завойовуючи захоплені відгуки сім’ї і гостей.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Фунчоза – 100 гр.
  • Фарш м’ясний – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Кунжут – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець чилі – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати фунчозу з фаршем і соєвим соусом? Кунжут обсмажити на сухій сковороді до рум’яного кольору.

Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити на рослинному маслі з додаванням перцю чилі до прозорості цибулі.

Часник пропустити через прес, відправити його в сковороду. Туди ж додати фарш.

Влити до м’яса соєвий соус.

Всипати в сковороду кунжут.

Фунчозу заздалегідь залити окропом, накрити кришкою і залишити на півгодини. Готову фунчозу перекласти в сковороду до м’яса, акуратно перемішати і поперчити за смаком.

Подавати фунчозу по-китайськи в гарячому види, прикрасивши за бажанням, наприклад, часточками помідорів. Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з соєвим соусом