Фунчоза по-китайськи, приготовлена з рисової локшини, з кожним роком стає у нас все більш популярною. Це оригінальне, соковите, насыщающее страва стає відмінним обідом для всієї сім’ї або основною стравою для званої вечері, незмінно завойовуючи захоплені відгуки сім’ї і гостей.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Фунчоза – 100 гр.
- Фарш м’ясний – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Кунжут – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець чилі – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати фунчозу з фаршем і соєвим соусом? Кунжут обсмажити на сухій сковороді до рум’яного кольору.
Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити на рослинному маслі з додаванням перцю чилі до прозорості цибулі.
Часник пропустити через прес, відправити його в сковороду. Туди ж додати фарш.
Влити до м’яса соєвий соус.
Всипати в сковороду кунжут.
Фунчозу заздалегідь залити окропом, накрити кришкою і залишити на півгодини. Готову фунчозу перекласти в сковороду до м’яса, акуратно перемішати і поперчити за смаком.
Подавати фунчозу по-китайськи в гарячому види, прикрасивши за бажанням, наприклад, часточками помідорів. Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з соєвим соусом