Фунчоза з креветками і овочами – неймовірно просте і смачне блюдо, яке підійде для званої вечері. Його дуже легко приготувати, а з тарілок воно зникає неймовірно швидко! Приголомшливо апетитне ласощі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Креветки свіжі – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Соєвий соус – 50 мл
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати фунчозу з креветками і овочами в соєвому соусі на сковороді просто! Креветки обсмажуємо на рослинній олії, поки вони не стануть зі скляних блідо-рожевими.
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.
моркву Пасеруємо на оливковій олії.
Огірок і перець промиваємо. Огірок також натираємо на тертці.
А болгарський перець розрізаємо і чистимо від насіння. Потім поріжемо його на тонкі смужки.
Додаємо овочі на сковороду, також кладемо до них креветки і смажимо ще 5 хв
Фунчозу заливаємо крутим окропом і заварюємо протягом 5 хв. Потім зливаємо воду.
Додаємо фунчозу в підготовлене блюдо, солимо і приправляємо.
Заливаємо соєвий соус і перемішуємо. Смажимо ще 3-5 хв.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза з креветками Фунчоза з морепродуктів Фунчоза з морепродуктів і соєвим соусом Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом