Фунчоза з креветками і овочами – неймовірно просте і смачне блюдо, яке підійде для званої вечері. Його дуже легко приготувати, а з тарілок воно зникає неймовірно швидко! Приголомшливо апетитне ласощі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Креветки свіжі – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати фунчозу з креветками і овочами в соєвому соусі на сковороді просто! Креветки обсмажуємо на рослинній олії, поки вони не стануть зі скляних блідо-рожевими.

Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.

моркву Пасеруємо на оливковій олії.

Огірок і перець промиваємо. Огірок також натираємо на тертці.

А болгарський перець розрізаємо і чистимо від насіння. Потім поріжемо його на тонкі смужки.

Додаємо овочі на сковороду, також кладемо до них креветки і смажимо ще 5 хв

Фунчозу заливаємо крутим окропом і заварюємо протягом 5 хв. Потім зливаємо воду.

Додаємо фунчозу в підготовлене блюдо, солимо і приправляємо.

Заливаємо соєвий соус і перемішуємо. Смажимо ще 3-5 хв.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза з креветками Фунчоза з морепродуктів Фунчоза з морепродуктів і соєвим соусом Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом