Фунчоза – це смачна корейська локшина, яка стане відмінним доповненням до гарячих закусок. Рецепт фунчозы з креветками простий, але неймовірно апетитний! А ніжний вершковий соус додасть приголомшливий аромат і зробить його неймовірно соковитим!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Креветки свіжі (очищені) – 300 гр.
- Фунчоза – 200 гр.
- Вершки 10% – 200 мл
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Кріп – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати фунчозу з креветками у вершковому соусі? Креветки відварюємо в киплячій воді на повільному вогні 3-4 хв
Борошно з’єднуємо з вершками, додаємо спеції і сіль і добре перемішуємо вінчиком.
Додаємо в сливовий соус креветки і тушкуємо їх на плиті, поки соус не почне густіти, приблизно 10 хв.
В цей час кладемо фунчозу в глибоку миску і заливаємо окропом, залишаємо на 2-3 хв. і зливаємо воду через друшляк.
Додаємо фунчозу на сковороду і смажимо ще 5 хв. Пробуємо і додаємо сіль і перець за смаком.
Приємного апетиту!
Фунчоза з креветками Фунчоза з креветками на сковороді Фунчоза з морепродуктів