Фунчоза – це смачна корейська локшина, яка стане відмінним доповненням до гарячих закусок. Рецепт фунчозы з креветками простий, але неймовірно апетитний! А ніжний вершковий соус додасть приголомшливий аромат і зробить його неймовірно соковитим!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Креветки свіжі (очищені) – 300 гр.
  • Фунчоза – 200 гр.
  • Вершки 10% – 200 мл
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кріп – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати фунчозу з креветками у вершковому соусі? Креветки відварюємо в киплячій воді на повільному вогні 3-4 хв

Борошно з’єднуємо з вершками, додаємо спеції і сіль і добре перемішуємо вінчиком.

Додаємо в сливовий соус креветки і тушкуємо їх на плиті, поки соус не почне густіти, приблизно 10 хв.

В цей час кладемо фунчозу в глибоку миску і заливаємо окропом, залишаємо на 2-3 хв. і зливаємо воду через друшляк.

Додаємо фунчозу на сковороду і смажимо ще 5 хв. Пробуємо і додаємо сіль і перець за смаком.

Приємного апетиту!

Фунчоза з креветками Фунчоза з креветками на сковороді Фунчоза з морепродуктів