Корейська фунчоза з креветками в соусі теріякі – справжній кулінарний делікатес. Якщо ви хочете здивувати своїх гостей, то це блюдо впоратися з цим завданням на ура! Дуже апетитне і ніжно блюдо, просто тане в роті!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Креветки Королівські – 600 гр.
- Соус теріякі – 120 гр.
- Соєвий соус – 50 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Баклажан – 1 шт.
- Печериці свіжі – 100 гр.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування фунчозы з креветками в соусі теріякі? Креветки розморожуємо і заливаємо соусом теріякі на 15 хв., щоб вони промариновались.
Баклажани промиваємо. Нарізаємо їх кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі близько 5 хв
Таким же чином ріжемо болгарський перець, попередньо почистивши його від насіння.
Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
Додаємо цибулю і перець на сковороду і смажимо ще 5 хв
Печериці також поріжемо більш дрібними шматочками.
Часник дрібно кришимо ножем.
Додаємо шампіньйони і часник на сковороду. Смажимо 3 хв.
Додаємо креветки в соусі. Смажимо страву ще 6 хв
В цей час фунчозу заливаємо окропом і наполягаємо в ньому 3 хв.
Зливаємо воду і додаємо фунчозу на сковороду.
Вливаємо соєвий соус, солимо і приправляємо за смаком. Тушкуємо страву на вогні ще 3-4 хв
Приємного апетиту!
Фунчоза з креветками в соєвому соусі Фунчоза з креветками і овочами Фунчоза з морепродуктами і овочами Фунчоза з морепродуктів Фунчоза з морепродуктів і соєвим соусом Фунчоза з печерицями