Ароматна фунчоза з шматочками курки і болгарським перцем, заправлена соковитим соєвим соусом різноманітить ваше меню і здивує гостей. Корейське ласощі виходить по-справжньому незвичайним і дуже апетитним! Переконайтеся самі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Курка – 250 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Кунжут – 1 ч. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Лимонний сік – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати фунчозу з куркою, болгарським перцем і соєвим соусом. Курку поріжемо тонкими шматочками.
Розігріваємо олію і смажимо курку 5-7 хв
Болгарський перець очищаємо від черешка і насіння. Нарізаємо перець тонкими смужками і додаємо на сковороду.
Часник дрібно кришимо або ж подрібнюємо за допомогою преса.
Фунчозу заливаємо окропом і наполягаємо 5 хв. Зливаємо воду через друшляк.
Додаємо фунчозу на сковороду і приправляємо блюдо чорним меленим перцем і сіль.
Заливаємо соєвий соус і лимонний сік, посипаємо кунжутом.
Добре перемішуємо і смажимо ще 3-5 хв
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з куркою і овочами на сковороді Фунчоза з м'ясом Фунчоза з соєвим соусом