Фунчоза з куркою, креветками і овочами – це просте і смачне блюдо. Воно досить ситне і відмінно підійде для сімейного вечері. Рідні точно оцінять ваші кулінарні старання!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 150 гр.
- Креветки свіжі (очищені) – 300 гр.
- Куряче філе – 500 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Соєвий соус – 100 мл
- Часник сушений – 1 щіпка
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати фунчозу з куркою, креветками і овочами? Креветки відварюємо протягом 3-4 хв. А потім заливаємо їх соєвим соусом і залишаємо маринуватися.
Куряче філе відварюємо протягом 30 хв., потім трохи охолоджуємо і натираємо його на спеціальну корейську тертку або ж дуже тонко нарізаємо смужками.
Цибулю чистимо і нарізаємо його півкільцями. Пасеруємо цибулю на розігрітому рослинному маслі.
Моркву чистимо і натираємо з допомогою корейської терки або ж звичайною у великі дірочки.
Додаємо моркву до цибулі і продовжуємо пасерувати овочі ще 5 хв.
Тепер поріжемо кубиками болгарський перець, також його потрібно почистити від насіння.
Таким же чином підготуємо помідори.
Додаємо перець, помідори, курку і креветки з соусом на сковороду, приправляємо червоним і чорним меленим перцем, а також сушеним часником і солимо блюдо. Розмішуємо і смажимо ще 5-7 хв
Фунчозу заливаємо крутим окропом і наполягаємо 5 хв.
Потім зливаємо воду через друшляк і відразу додаємо її на сковороду. Смажимо ще 3-5 хв.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза з креветками в соєвому соусі Фунчоза з креветками на сковороді Фунчоза з куркою, морквою, болгарським перцем Фунчоза з курячою грудкою і овочами Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з морепродуктів і соєвим соусом