По цьому рецепту фунчоза з овочами і креветками вийде у вас ничуть не гірше, ніж ресторанна страва. Його можна і на свято подати, і урізноманітнити їм вечерю в будні.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Фунчоза – 1 пакет
- Болгарський перець солодкий – 0.5 шт.
- Морква – 1 шт.
- Аргентинські креветки – 400 гр.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Огірки – 0.5 шт.
- Пластівці перцю чилі – 1 щіпка
- Часник – 1 зуб.
- Лимонна цедра – 0.5 ч. л.
- Соєвий соус – 1 ст. л.
- Мед – 0.5 ч. л.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати фунчозу з овочами і креветками легко! Креветки розморозьте і очистіть. Фунчозу залийте окропом і залиште на 5-7 хвилин. Відкиньте локшину на друшляк, злийте воду і перекладіть в салатницю.
Моркву, болгарський перець і огірок помийте, наріжте тонкою соломкою.
Розігрійте сковороду, влийте столову ложку оливкової олії смажте моркву і перець одну хвилину.
Додайте на сковорідку креветки, смажте всі разом 3-4 хвилини.
Перекладіть овочі та креветки до локшині.
Зробіть заправку для салату. Змішайте лимонну цедру, рідкий мед, подрібнений часник, перець чилі, столову ложку оливкової олії, соєвий соус і лимонний сік.
Полийте заправкою салат, перемішайте, потім додайте огірки і подавайте салат на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза з креветками Фунчоза з креветками в соєвому соусі Фунчоза з креветками і овочами Фунчоза з морепродуктами і овочами Фунчоза з овочами