По цьому рецепту фунчоза з овочами і креветками вийде у вас ничуть не гірше, ніж ресторанна страва. Його можна і на свято подати, і урізноманітнити їм вечерю в будні.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Фунчоза – 1 пакет
  • Болгарський перець солодкий – 0.5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Аргентинські креветки – 400 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Огірки – 0.5 шт.
  • Пластівці перцю чилі – 1 щіпка
  • Часник – 1 зуб.
  • Лимонна цедра – 0.5 ч. л.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Мед – 0.5 ч. л.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати фунчозу з овочами і креветками легко! Креветки розморозьте і очистіть. Фунчозу залийте окропом і залиште на 5-7 хвилин. Відкиньте локшину на друшляк, злийте воду і перекладіть в салатницю.

Моркву, болгарський перець і огірок помийте, наріжте тонкою соломкою.

Розігрійте сковороду, влийте столову ложку оливкової олії смажте моркву і перець одну хвилину.

Додайте на сковорідку креветки, смажте всі разом 3-4 хвилини.

Перекладіть овочі та креветки до локшині.

Зробіть заправку для салату. Змішайте лимонну цедру, рідкий мед, подрібнений часник, перець чилі, столову ложку оливкової олії, соєвий соус і лимонний сік.


Полийте заправкою салат, перемішайте, потім додайте огірки і подавайте салат на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза з креветками Фунчоза з креветками в соєвому соусі Фунчоза з креветками і овочами Фунчоза з морепродуктами і овочами Фунчоза з овочами