Рецепт фунчозы з печерицями та овочами для тих, хто цінує свій час. Виходить дуже ароматний і смачний вечерю або обід всього за півгодини.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 250 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Печериці консервовані – 1 банка
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати фунчозу з овочами і печерицями? Цибулини почистити і порізати півкільцями. Моркву помити, почистити і потерти на корейській тертці. Почистити часник і пропустити часточки через прес.

Нагріти олію в глибокій сковороді, покласти туди цибулю, обсмажувати його до прозорості, час від часу перемішуючи. Печериці дістати з банки і відкинути на сито. Віджати руками і покласти в сковороду до овочів, смажити 5 хв. Туди ж відправити моркву, нарізану дрібними шматочками болгарський перець, тушкувати приблизно 5 хв. Покласти часник, влити соєвий соус, посолити, поперчити і готувати ще 3 хв, потім прибрати з вогню.

В широкій сковороді довести воду до кипіння, покласти туди фунчозу і готувати на слабкому вогні, безперервно розмішуючи, 4-5 хв. локшину Відкинути на друшляк.

Фунчозу перекласти до печерицям з овочами. Все перемішати, розкласти порціями і подавати на стіл, декорувавши свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з грибами Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом