Ідеальні за смаком галушки для домашнього супу виходять за класичним рецептом. Приготувати продукт зовсім не складно і на це не піде багато часу. Завдяки ніжному і повітряному тесту, суп придбає оригінальний вигляд і аромат.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як приготувати класичні галушки для супу? Куряче яйце розбиваємо в глибоку тарілку. Збиваємо продукт з дрібкою солі до однорідності і легкої пінки.

Вливаємо в яєчну суміш молоко кімнатної температури.

Вимішуємо продукти до рідини одного кольору.

Починаємо поступово в борошно просіяти в рідку масу. Вимішуємо вміст до гладкого складу без грудочок.

Рідке тісто на галушки занурюємо в киплячий суп чайною ложечкою. Робимо це з невеликим інтервалом, щоб борошняний продукт не злипався один з одним. Готово!

Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць