Домашні супи іноді доповнюють апетитними галушками. Це робить продукт більш яскравим і наваристим. Приготувати виріб для першої страви легко своїми руками. Використовуйте простий і швидкий рецепт на молоці.


Інгредієнти: на 7 порц.

  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Борошно пшеничне – 130 гр.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як приготувати галушки для супу на молоці? Розбиваємо куряче яйце в глибоку тарілку. Збиваємо його віночком до однорідного стану.

Вливаємо до яєчної маси необхідну кількість молока. Розмішуємо продукти.

Змішуємо борошно з дрібкою солі і поступово всипаємо суху суміш в рідку. Розмішуємо вміст до зникнення грудочок. Готовий продукт повинен вийти не занадто рідким, але і не густим.

За допомогою чайної ложки занурюємо тісто в киплячий суп. Робимо це не поспішаючи, щоб частини тесту не з’єдналися один з одним.

Під час варіння рідкувате шматочки тіста розбухнуть за кілька хвилин. Галушки на молоці готові!

Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць