Галушки для домашнього супу можна готувати з різного тіста. Оцініть рецепт з використанням рисової муки. Такий продукт вийде менш калорійним і більш корисним, ніж класичні склади з пшеничного інгредієнта.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Рисова мука біла – 250 гр.
- Сіль – за смаком
- Вода – 60 мл
Процес приготування:
Готувати галушки для супу з рисового борошна легко! Рисове борошно просіваємо через дрібне сито. Повторюємо процедуру кілька разів.
суху суміш додаємо дрібку солі.
Розмішуємо масу і сюди ж розбиваємо куряче яйце.
Починаємо замішувати тісто і поступово вливаємо сюди кип’ячену воду.
Руками формуємо щільний та еластичний клубок.
Даємо шматочку тесту полежати 5 хвилин, потім ділимо його частини. З кожної ліпимо довгу і тонку ковбаску. Ріжемо її.
Отримані частини залишаємо на тарілці, щоб вони трохи подсушились. Після продукт можна занурювати в киплячий суп. Готово!
Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць