Галушки для домашнього супу можна готувати з різного тіста. Оцініть рецепт з використанням рисової муки. Такий продукт вийде менш калорійним і більш корисним, ніж класичні склади з пшеничного інгредієнта.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 1 шт.
  • Рисова мука біла – 250 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Вода – 60 мл

Процес приготування:

Готувати галушки для супу з рисового борошна легко! Рисове борошно просіваємо через дрібне сито. Повторюємо процедуру кілька разів.

суху суміш додаємо дрібку солі.

Розмішуємо масу і сюди ж розбиваємо куряче яйце.

Починаємо замішувати тісто і поступово вливаємо сюди кип’ячену воду.

Руками формуємо щільний та еластичний клубок.

Даємо шматочку тесту полежати 5 хвилин, потім ділимо його частини. З кожної ліпимо довгу і тонку ковбаску. Ріжемо її.

Отримані частини залишаємо на тарілці, щоб вони трохи подсушились. Після продукт можна занурювати в киплячий суп. Готово!

Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць