Галушки – невеликі кульки з тіста, які додаються в суп. Таке маленьке смачне доповнення підійде для будь-якого супу, грибного, курячого, овочевого, рибного або будь-якого іншого.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Манна крупа – 0,5 склянки
  • Борошно пшеничне – 0,5 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Вода – 1,5 склянки

Процес приготування:

Як приготувати галушки без яєць для супу? Пшеничне борошно і манну крупу візьміть в рівних кількостях.

У каструлю влийте воду і закип’ятити її. Всипте манну крупу в киплячу воду.

Варіть манну крупу, періодично помішуючи близько хвилини, поки вона не загусне.

Манну кашу, охолодіть і додайте просіяне борошно. У вас вийде густе і в’язке тісто.

Маленькою ложкою зачерпывайте трохи тіста і опускайте його в киплячий суп. Галушки варяться дуже швидко, коли всі вони спливуть на поверхню, можна вимикати суп і подавати на стіл.

Смачного!

Галушки Галушки для супу