Галушки можна готувати окремим блюдом або додавати їх в суп. Так ваші улюблені супи точно не приедятся, а повсякденний раціон буде більш різноманітним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Манна крупа – 5 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль 0.25 ч. л.
Процес приготування:
Приступимо до готування галушок з манки для супу. У миску всипте манну крупу.
В окреме мисці збийте куряче яйце і сіль до однорідної маси.
Всипте в яєчну масу манку і добре перемішайте.
Отриману масу залиште на 10 хвилин, щоб манка набухла.
Коли суп буде майже готовий, можна додавати в нього галушки. Дві чайні ложки опустіть в холодну воду, потім однією зачерпніть трохи тесту, другий ложкою надайте галушки округлу форму і відправте її в киплячий суп.
Коли галушки будуть готові, можна вимкнути вогонь і подавати суп до обіду.
Смачного!