Галушки можна готувати окремим блюдом або додавати їх в суп. Так ваші улюблені супи точно не приедятся, а повсякденний раціон буде більш різноманітним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Манна крупа – 5 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль 0.25 ч. л.

Процес приготування:

Приступимо до готування галушок з манки для супу. У миску всипте манну крупу.

В окреме мисці збийте куряче яйце і сіль до однорідної маси.

Всипте в яєчну масу манку і добре перемішайте.

Отриману масу залиште на 10 хвилин, щоб манка набухла.

Коли суп буде майже готовий, можна додавати в нього галушки. Дві чайні ложки опустіть в холодну воду, потім однією зачерпніть трохи тесту, другий ложкою надайте галушки округлу форму і відправте її в киплячий суп.

Коли галушки будуть готові, можна вимкнути вогонь і подавати суп до обіду.

Смачного!

Галушки Галушки для супу