Апетитне блюдо з гарбуза в соковитому соусом з майонезу і часнику. Смачно, корисно і поживно! Це відмінна ідея для сімейного обіду або вечері. Пальчики оближеш!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 1 шт.
- Майонез – 120 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Кріп – 1 гілка
Процес приготування:
Рецепт приготування гарбуза шматочками з часником і майонезом в духовці смачний! Гарбуз промиваємо і розрізаємо її шматочками середнього розміру.
Часник чистимо від луски і пропускаємо через прес.
Кріп миємо й дрібно кришимо ножем.
Змішуємо майонез, часник, кріп, сіль, чорний мелений перець і шматочки гарбуза.
Промазуємо форму для запікання і викладаємо гарбуз з майонезом.
Запікаємо в розігрітій духовці при 200 градусах протягом 35-40 хв
Смачного!