Неймовірно соковита, ароматна гарбуза, запечена з часником і сиром. Апетитне ласощі урізноманітнює домашнє меню і здивує рідних. Це дуже смачно і корисно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 800 гр.
- Сметана – 50 гр.
- Сир – 150 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати гарбуз шматочками з часником і сиром в духовці. Гарбуз промиваємо і розрізаємо її на шматочки, розміром приблизно 2*2 див.
Сир натираємо з допомогою великої терки.
Часник чистимо від луски і дрібно кришимо ножем.
Змішуємо гарбуз зі сметаною, сиром, часником, сіллю і чорним меленим перцем.
Тепер змащуємо форму для запікання олією і викладаємо гарбуз з сиром.
Запікаємо при 200 градусах 30-35 хв
Смачного!