З гарбуза можна приготувати смачне і корисне ласощі для дорослих і дітей. Так як не багато люблять натуральний смак гарбуза, ми доповнимо її ароматним крейдою і солодкими яблуками.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 300 гр.
- Яблука – 2 шт.
- Мед – 2 ч. л.
- Кориця – 1 гр.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Вода – 2 ст. л.
- Масло вершкове – 10 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати гарбуз шматочками з медом і яблуками в духовці, гарбуз повинна бути молода, соковита і свіжа. Помийте його, очистіть від шкірки і наріжте кубиками.
Яблука помийте, очистіть від шкірки і серцевини з насінням, м’якоть наріжте кубиками.
Скляну форму змастіть маслом, викладіть в неї яблука і гарбуз, збризніть лимонним соком.
Додайте мед, корицю і трохи води, накрийте форму фольгою. Помістіть форму в духовку, розігріту до 180 градусів на 20 хвилин.
Через 20 хвилин, зніміть фольгу, перемішайте яблука і гарбуз і готуйте ще 10-15 хвилин. Коли десерт буде готовий, полийте його рідким медом і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Гарбуз з корицею шматочками в духовці Гарбуз запечений в духовці Гарбуз запечений в духовці шматочками Гарбуз шматочками запечена у фользі в духовці Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Шматочки гарбуза з медом і корицею запечені в духовці