Гарбуз – ідеальний інгредієнт для випічки і солодких страв. Її навіть запікають окремо з цукром і медом. Виходить легкий і натуральний десерт.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Гарбуз – 0,5 кг
- Мед – 4 ст. л.
- Цукор-пісок – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування гарбуза шматочками з цукром і медом в духовці? Гарбуз помийте і очистіть від насіння і шкірки.
М’якоть гарбуза наріжте кубиками однакового розміру.
Гарбуз полити рідким медом і перемішайте, щоб всі шматочки рівномірно вкрилися їм.
Деко застелити пекарської папером, викласти гарбуз і рясно посипте її цукром.
Запікайте гарбуз у духовці при 180 градусах 40 хвилин. Десерт трохи остудіть і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Гарбуз запечений в духовці Гарбуз запечений в духовці шматочками Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці