Гарбуз, запечена з яблуками, медом і корицею, виходить приголомшливо смачною і апетитною. Простий у приготуванні десерт, порадує дивовижним ароматом і стане корисним ласощами для всієї родини!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 500 гр.
- Яблука – 2 шт.
- Мед – 2 ч. л.
- Кориця – 1 щіпка
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 10 гр.
Процес приготування:
Приступимо до приготування гарбуза з яблуками, медом і корицею шматочками в духовці. Гарбуз чистимо від шкірки і ріжемо невеликими кубиками.
Тепер таким же чином ріжемо яблуко.
видавлюємо сік З лимона, для нашого страви знадобитися 1 ч. л.
Змащуємо форму для запікання вершковим маслом і викладаємо яблука і гарбуз.
Змащуємо яблуко і шматочки гарбуза рідким медом, збризкуємо лимонним соком і посипаємо корицею. Запікаємо в розігрітій духовці 20 хв. при 180 градусах.
Смачного!