Гарячий салат з кабачків – справжня знахідка для тих, хто стежить за фігурою і з якихось причин не вживаємо м’ясо. Таке блюдо відрізняється своєю універсальністю: його можна подавати в якості закуски, гарніру, а також в якості самостійного блюда.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кабачки – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Оцет столовий 9% – 50 мл
- Морква – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 0.5 ст. л.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати гарячий салат з кабачків. Кабачок ретельно промиваємо, видаляємо з нього плодоніжку і нарізаємо кубиком. Морква промиваємо, очищаємо від шкірки, одну моркву нарізаємо кубиками середнього розміру, другу натираємо на тертці. Цибулю очищаємо від лушпиння і також нарізаємо кубиком. Очищений від лушпиння часник пропускаємо через прес.
Тепер беремо сковорідку, вливаємо туди рослинне масло. Після того, як сковорідка розігріється, відправляємо на неї подрібнену цибулю. Через дві хвилини до цибулі висипаємо натерту на тертці моркву. Після того, як цибуля і морква стануть м’якими, відправляємо на сковорідку інші інгредієнти: кабачок і кубики моркви.
Тепер беремо сковорідку, вливаємо туди рослинне масло. Після того, як сковорідка розігріється, відправляємо на неї подрібнену цибулю. Через дві хвилини до цибулі висипаємо натерту на тертці моркву. Після того, як цибуля і морква стануть м’якими, відправляємо на сковорідку інші інгредієнти: кабачок і кубики моркви.
Гарячий салат з кабачків готовий. Рекомендуємо порціонну подачу.
ПП рецепти з кабачків Салат з кабачків без стерилізації на зиму Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді