Ікру з кабачків в мультиварці приготувати дуже просто. Закуска виходить дуже ніжною і апетитною. Її можна використовувати як соус або для формування фуршетних страв.


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Кабачки – 1 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 0.25 ч. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Часник – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати кабачкову ікру в мультиварці без обжарювання. Промиваємо під водою кабачки, очищаємо їх від шкірки і крупно нарізаємо.

Очищаємо моркву і цибулину. Їх також крупно ріжемо. Овочі викладаємо в чашу мультиварки разом з рослинним маслом. Готуємо на режимі «гасіння» 1 годину.

Дістаємо готові овочі з чаші в іншу зручну посуд. Перемелюємо вміст до стану кашки за допомогою блендера, потім додаємо сіль, цукор, томатну пасту та інші спеції за смаком. Перемішуємо і знову відправляємо в каструлю. Включаємо режим «гасіння» ще на 20-30 хвилин.

Після чого кабачкова ікра без обжарювання готова. Її слід охолодити, після можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Кабачки в мультиварці Кабачкова ікра в блендері Кабачкова ікра з морквою Кабачкова ікра з томатною пастою Кабачкова ікра класична Кабачкова ікра, щоб відразу є Страви з кабачків