Геркулесова каша, зварена на воді, – досить просте і бюджетне блюдо. Тому часто її роблять з різними смачними солодкими і солоними добавками з фруктів або овочів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вівсяні пластівці – 1 склянка
  • Вода – 3 склянки
  • Яблука – 1 шт.
  • Родзинки – 50 гр.
  • Банан – 1 – 2 шт.

Процес приготування:

Готувати геркулесову кашу на воді в каструлі на плиті легко! Яблука помийте, очистіть від шкірки, видаліть серцевину і наріжте кубиками.

Ізюм промийте гарячою водою.

У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння і викладіть в неї яблука.

Коли вода знову закипить, додайте вівсяні пластівці. Варіть на повільному вогні 10-15 хвилин. Яблука повинні стати м’якими.

За кілька хвилин до закінчення варіння додайте родзинки.

Банан помийте, зніміть шкірку і наріжте невеликими кубиками. Розкладіть геркулесову кашу по тарілках, додайте банан і вершкове масло. За бажанням можна додати мед і корицю.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша Геркулесова каша без цукру Геркулесова каша на воді Геркулесова каша на воді в каструлі Геркулесова каша на воді на плиті