Геркулесова каша, зварена на воді, – досить просте і бюджетне блюдо. Тому часто її роблять з різними смачними солодкими і солоними добавками з фруктів або овочів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вівсяні пластівці – 1 склянка
- Вода – 3 склянки
- Яблука – 1 шт.
- Родзинки – 50 гр.
- Банан – 1 – 2 шт.
Процес приготування:
Готувати геркулесову кашу на воді в каструлі на плиті легко! Яблука помийте, очистіть від шкірки, видаліть серцевину і наріжте кубиками.
Ізюм промийте гарячою водою.
У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння і викладіть в неї яблука.
Коли вода знову закипить, додайте вівсяні пластівці. Варіть на повільному вогні 10-15 хвилин. Яблука повинні стати м’якими.
За кілька хвилин до закінчення варіння додайте родзинки.
Банан помийте, зніміть шкірку і наріжте невеликими кубиками. Розкладіть геркулесову кашу по тарілках, додайте банан і вершкове масло. За бажанням можна додати мед і корицю.
Приємного апетиту!
Геркулесова каша Геркулесова каша без цукру Геркулесова каша на воді Геркулесова каша на воді в каструлі Геркулесова каша на воді на плиті