Геркулесова каша з бананом настільки смачна, що її можна подавати як десерт. Кашу можна готувати на воді, молоці або їх суміші, можете вибрати варіант по своєму смаку.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Вода – 0,5 склянки
- Вівсяні пластівці – 80 гр.
- Молоко коров’яче – 0,5 склянки
- Сіль – 1 щіпка
- Банан – 1 шт.
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати геркулесову кашу з бананом. У каструлю влийте воду і молоко, поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть.
У киплячу масу всипте пластівці, перемішайте, зменшіть вогонь до мінімуму. Каструлю не до кінця прикрийте кришкою і залиште на 5-7 хвилин.
Банан помийте, очистіть від шкірки. М’якоть розімніть виделкою до стану пюре.
геркулесову кашу покладіть бананове пюре і вершкове масло, перемішайте, доведіть до кипіння. Каша готова.
Смачну кашу розкладіть по тарілочках, за бажанням можна додати цукор або мед.
Приємного апетиту!
Геркулесова каша Геркулесова каша на воді і молоці Геркулесова каша на молоці Геркулесова каша на молоці у каструлі Рідка геркулесова каша