Геркулесова каша з бананом настільки смачна, що її можна подавати як десерт. Кашу можна готувати на воді, молоці або їх суміші, можете вибрати варіант по своєму смаку.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Вода – 0,5 склянки
  • Вівсяні пластівці – 80 гр.
  • Молоко коров’яче – 0,5 склянки
  • Сіль – 1 щіпка
  • Банан – 1 шт.
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати геркулесову кашу з бананом. У каструлю влийте воду і молоко, поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть.

У киплячу масу всипте пластівці, перемішайте, зменшіть вогонь до мінімуму. Каструлю не до кінця прикрийте кришкою і залиште на 5-7 хвилин.

Банан помийте, очистіть від шкірки. М’якоть розімніть виделкою до стану пюре.

геркулесову кашу покладіть бананове пюре і вершкове масло, перемішайте, доведіть до кипіння. Каша готова.

Смачну кашу розкладіть по тарілочках, за бажанням можна додати цукор або мед.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша Геркулесова каша на воді і молоці Геркулесова каша на молоці Геркулесова каша на молоці у каструлі Рідка геркулесова каша