Представляємо вашій увазі один з варіантів приготування глазурі для прикрашання великоднього кошика. Вам не доведеться її варити або збивати, буде досить просто перемішати інгредієнти і відразу ж приступити до оздоблення пасок.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Молоко сухе – 4 ст. л.
  • Молоко згущене – 6 – 7 ст. л.
  • Лимонний сік – 2 ч. л.
  • Ванільна есенція – 2 – 3 краплі

Процес приготування:

Як приготувати глазур для паски з сухого молока? Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

В глибоку миску насипте сухе молоко. Краще всього використовувати сухе незбиране молоко з жирністю від 20 до 26%. Зверніть увагу, що в сухому молоці зберігаються всі мінеральні речовини і деякі вітаміни, які містяться в звичайному коров’ячому молоці

Додайте до сухого молока 6 столових ложок згущеного молока. Перемішайте.

Наступним слід ввести лимонний сік і знову перемішати. Після додавання лимонного соку можна відрегулювати густоту глазурі, яка повинна бути як у сметани. Якщо глазур вийшла дуже густий, додайте ще трохи згущеного молока, якщо ж навпаки рідкувата – загустіть сухим молоком.

Зразу ж після приготування глазурі прикрасьте нею паски. Покривати паски глазур’ю зручно ложкою, створюючи при цьому певний рельєф або патьоки. Далі продовжите прикрашати за вашим бажанням

Глазур з сухого і згущеного молока сохне 2-3 години. Після висихання вона не липне до рук, при нарізці не обсипається і при цьому залишається м’якою.

Приємного апетиту!

Великодні паски без дріжджів Великодні паски без родзинок Великодні паски на молоці без дріжджів Глазур для паски Глазур для паски без яєць Лимонні паски Страви на Великдень