Глазур без яєць на основі цукрової пудри з додаванням білого шоколаду. Вона не тільки виглядає привабливо на куличах, але також і дуже смачна. Треба ще втриматися, щоб не з’їсти солодке апетитне покриття раніше, ніж сам виріб.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко коров’яче – 1 – 2 ст. л.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Шоколад білий – 100 гр.

Процес приготування:

Як приготувати глазур для паски з цукрової пудри без яєць? Цукрову пудру просіваємо через дрібне сито в невелику миску. Вливаємо молоко.

Добре перемішуємо всі разом ложкою або віночком – виходить однорідна маса.

Білий шоколад ламаємо дрібними шматочками і розтоплюємо на водяній бані до рідкого стану.

З’єднуємо цукрово-молочну масу і розтоплений шоколад, добре вимішуємо міксером до однорідності. Отримана маса буде стікати з ложки.

Приготовленої глазур’ю відразу покриваємо паски. Для застигання поміщаємо їх у холодильник на десять-двадцять хвилин. Готово!

Смачного!

Глазур без желатину для паски Глазур для паски без яєць Солодкі паски Тісто для пасок Цукрова глазур для паски