Глазур без яєць на основі цукрової пудри з додаванням білого шоколаду. Вона не тільки виглядає привабливо на куличах, але також і дуже смачна. Треба ще втриматися, щоб не з’їсти солодке апетитне покриття раніше, ніж сам виріб.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 1 – 2 ст. л.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Шоколад білий – 100 гр.
Процес приготування:
Як приготувати глазур для паски з цукрової пудри без яєць? Цукрову пудру просіваємо через дрібне сито в невелику миску. Вливаємо молоко.
Добре перемішуємо всі разом ложкою або віночком – виходить однорідна маса.
Білий шоколад ламаємо дрібними шматочками і розтоплюємо на водяній бані до рідкого стану.
З’єднуємо цукрово-молочну масу і розтоплений шоколад, добре вимішуємо міксером до однорідності. Отримана маса буде стікати з ложки.
Приготовленої глазур’ю відразу покриваємо паски. Для застигання поміщаємо їх у холодильник на десять-двадцять хвилин. Готово!
Смачного!