Глазур для тих, хто любить відтінити солодкість пасок, освіжаючої цитрусової соковитою ноткою. До речі, можна використовувати не тільки лимон, але і лайм – в залежності від того, що є в наявності, і що більше любите


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лимонний сік – 1,5 – 2 ст. л.
  • Лимонна цедра – 1 ч. л.
  • Цукрова пудра – 100 – 150 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати глазур для паски з цукрової пудри і лимона? Цукрову пудру просіваємо через дрібне сито в невелику миску.

Лимон промиваємо, обсушуємо і знімаємо з нього цедру дрібної теркою. Висипаємо цедру до цукровій пудрі.

Вливаємо до пудрі свіжовичавлений лимонний сік.

Ретельно перемішуємо всі разом лопаткою. Необхідно домогтися отримання однорідної, досить густої маси. При необхідності додаємо більше пудри або соку – регулюємо консистенцію.

Готовою глазур’ю покриваємо паски і обов’язково даємо покриття добре підсохнути, щоб воно схопилося і затверділо.

Приємного апетиту!

Біла глазур для паски Великодні паски без замісу тіста Великодні паски без молока Великодні паски без молока і яєць Глазур для паски з лимонним соком Святковий стіл на Великдень