Якщо ви не дуже любите солодку цукрову глазур для пасок, то зверніть увагу на цей рецепт. Всього три інгредієнти – сухе молоко, цукрова пудра і вода, легка технологія приготування і прекрасна глазур кремового кольору, за смаком нагадує білий шоколад, готова.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Молоко сухе – 60 гр.
  • Цукрова пудра – 1 ч. л.
  • Вода тепла – 20 – 40 мл

Процес приготування:

Готувати глазур з сухого молока і цукрової пудри для паски легко! Для приготування глазурі придбайте незбиране сухе молоко з жирністю 25%.

В глибокій мисці змішайте сухе молоко і цукрову пудру.

По трохи почніть вводити воду, вона обов’язково повинна бути теплою. Інакше висока вірогідність того, що утворюються грудки. Глазур не потрібно збивати, просто перемішуйте її лопаткою. Коли по консистенції глазур стане схожою на густу сметану, припиніть додавати воду.

Одразу ж прикрасити глазур’ю паски, інакше вона затвердіє. Маленькі паски зручно прикрашати, повністю вмочаючи верхівку.

На паски великого розміру глазур можна наносити ложкою або лопаткою і рівномірно розподіляти. При бажанні робити патьоки з глазурі.

Готова помадка виходить кремового кольору з красивим, перламутровим відливом. Весь додатковий декор також розкладіть по глазурі відразу, поки вона не встигла охолонути. За бажанням для цього можете використовувати горіхи, сухофрукти, цукати або різні посипання.

Приємного апетиту!

Біла глазур для паски Великодні паски без замісу тіста Великодні паски без родзинок Великодні паски без яєць Глазур без желатину для паски Глазур для паски Глазур для паски без яєць Тісто для пасок