Гнізда з фаршу з начинкою з грибів з сиром є найвдалішим варіантом страв такого роду. Вони виходять соковитими, ніжними і перевершують за смаком будь котлети.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фарш м’ясний – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сир вершковий – 150 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати гнізда з фаршу з грибами і сиром в духовці, гриби почистіть, промийте під проточною водою і наріжте на маленькі шматочки. Потім їх обсмажте на розігрітому рослинному маслі до готовності і повного випарювання грибного соку. До обсмажених грибів додати вершковий сир, добре перемішайте, щоб сир розплавився, і вимкніть вогонь.

Попередньо розморожений фарш помістіть в миску. Додайте дрібно нарізану цибулю, подрібнений часникодавку часник, яйце і по своєму смаку сіль і чорний перець. Фарш добре вимісити і 15 разів відбийте.

Деко застеліть шматочком фольги і змастіть її маслом. Мокрими руками сформуйте з приготованого фаршу однакові круглі коржі з поглибленням для начинки і укладіть їх на деко.



ці гнізда розкладіть начинку з печериць з сиром. Помідори наріжте на тонкі кружечки і розкладіть їх поверх начинки. На помідори нанесіть шар майонезу і поверх його зробіть шапочки з натертого твердого сиру.

Запікайте гнізда в духовці, розігрітій до 180°С протягом 40 хвилин. Приготовлені гнізда з фаршу з грибами і сиром перекладіть на красиве велике блюдо, декорують зеленню і можете подати до столу.

Приємного апетиту!

Гнізда з макаронів Гнізда з макаронів з фаршем в духовці Гнізда з макаронів з фаршем та сиром у духовці Гнізда з фаршем Гнізда з фаршем та сиром у духовці Гнізда з фаршем, грибами і сиром в духовці