Гнізда з кабачків з м’ясним фаршем будуть у вас простим, красивим і смачним блюдом до обіду або вечері. Фарш підійде будь-який, можна взяти суміш яловичого і курячого. Це блюдо можна приготувати для правильного харчування або для дієти.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Сир Моцарелла – 120 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Борошно пшеничне (для панірування) – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати гнізда з кабачків з фаршем в духовці? Кабачки, помийте, обсушіть серветкою.

Потім натріть їх на спеціальну терку, щоб вийшли у вигляді довгої соломки або спагетті. Натерті кабачки трохи відіжміть для видалення зайвої вологи.

В чашку розбийте яйця. Додайте до них сіль і спеції і з допомогою виделки приготуйте кляр.

В окрему тарілку насипте борошно. Кабачкову соломку порційно умочіть в кляр, потім запаніруйте в борошні і покладіть на застелене папером деко, формуючи їх у вигляді гнізд.

Цибулю почистіть і подрібніть в чаші блендера. Перекладіть його до заздалегідь размороженному фаршу і по своєму смаку посоліть і поперчіть. Фарш добре вимісити.

З приготованого фаршу мокрими руками сформуйте невеликі круглі котлетки і укладіть їх у гнізда.

У середині котлеток зробіть невеликі поглиблення і покладіть в них кульки моцарелли.

Кабачкові гнізда запікайте в духовці, розігрітій до 180°С протягом 35 хвилин. Приготовлені гнізда з фаршем перекладіть в порційні тарілки і можете подати до столу.

Приємного апетиту!

Гнізда з макаронів Гнізда з фаршем в духовці Кабачки в духовці з фаршем та сиром Кабачки з м'ясом Кабачки з фаршем в духовці Кабачки з фаршем та сиром