Любителям простої домашньої кухні рекомендую приготувати гнізда з макаронів з фаршем з вершками на сковороді. Блюдо виходить ніжним і соковитим, з приємним ароматом і неймовірним смаком. Приготування страви практично не відніме у вас часу. Все швидко і легко.


Інгредієнти: на 11 порц.

  • Гнізда з макаронів – 11 шт.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Фарш м’ясний – 450 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Вершки – 250 мл
  • Часник – 2 зуб.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – для прикраси
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування гнізд з макаронів з фаршем з вершками на сковороді? Глибоку сковороду змастіть невеликою кількістю рослинного масла.

Потім викладіть макарорганізаційні вироби.

Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння і промийте під холодною водою.

Очищений ріпчасту цибулю і часник подрібніть за допомогою дрібної терки і викладіть в миску з м’ясним фаршем.

Посоліть, додайте чорний мелений перець і спеції за смаком. Ретельно перемішайте. Якщо використовуєте заморожений фарш, то заздалегідь його розморозьте його.

Приготований фарш розділити на рівні частини, скачайте колобки і викладіть поверх гнізд.

У сковороду влийте необхідну кількість вершків.

Твердий сир натріть на крупній тертці і присипте зверху гнізда з фаршем.

Накрийте сковороду кришкою і поставте на помірний вогонь, доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь і готуйте приблизно 30-35 хвилин.

Зелень ретельно промийте під прохолодною проточною водою, струсіть від зайвої вологи і подрібніть гострим ножем.

Готові гнізда із макаронів з фаршем з вершками зніміть з вогню, присипте свіжої подрібненої зеленню, розкладіть по тарілках і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Гнізда з макаронів Гнізда з фаршем Гнізда з фаршем на сковороді