Любителям простої домашньої кухні рекомендую приготувати гнізда з макаронів з фаршем з вершками на сковороді. Блюдо виходить ніжним і соковитим, з приємним ароматом і неймовірним смаком. Приготування страви практично не відніме у вас часу. Все швидко і легко.
Інгредієнти: на 11 порц.
- Гнізда з макаронів – 11 шт.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Фарш м’ясний – 450 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Вершки – 250 мл
- Часник – 2 зуб.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – для прикраси
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування гнізд з макаронів з фаршем з вершками на сковороді? Глибоку сковороду змастіть невеликою кількістю рослинного масла.
Потім викладіть макарорганізаційні вироби.
Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння і промийте під холодною водою.
Очищений ріпчасту цибулю і часник подрібніть за допомогою дрібної терки і викладіть в миску з м’ясним фаршем.
Посоліть, додайте чорний мелений перець і спеції за смаком. Ретельно перемішайте. Якщо використовуєте заморожений фарш, то заздалегідь його розморозьте його.
Приготований фарш розділити на рівні частини, скачайте колобки і викладіть поверх гнізд.
У сковороду влийте необхідну кількість вершків.
Твердий сир натріть на крупній тертці і присипте зверху гнізда з фаршем.
Накрийте сковороду кришкою і поставте на помірний вогонь, доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь і готуйте приблизно 30-35 хвилин.
Зелень ретельно промийте під прохолодною проточною водою, струсіть від зайвої вологи і подрібніть гострим ножем.
Готові гнізда із макаронів з фаршем з вершками зніміть з вогню, присипте свіжої подрібненої зеленню, розкладіть по тарілках і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Гнізда з макаронів Гнізда з фаршем Гнізда з фаршем на сковороді