Настійно рекомендую приготувати апетитну і неймовірно смачне блюдо. Гнізда з макаронів з фаршем з вершками, приготовлені в духовці, виходять ароматними, соковитими і ніжними. Спробуйте приготувати і порадувати своїх домашніх цим чудовим блюдом.
Інгредієнти: на 9 порц.
- Гнізда з макаронів – 9 шт.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Петрушка – 1 пучок
- Сухарі панірувальні – 2 ст. л.
- Молоко коров’яче – 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майоран – за смаком
- Для соусу: –
- Вершки 30% – 300 мл
- Вода – 250 мл
- Сметана – 2 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Кетчуп – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Паприка – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Орегано – за смаком
- Майоран – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до готування гнізд з макаронів з фаршем з вершками в духовці. Насамперед, підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування гнізд з макаронів з фаршем з вершками. Візьміть необхідну кількість макаронних виробів. Приготуйте форму для запікання і викладіть в неї підготовлені гнізда.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, і промийте холодною водою. Очищений ріпчасту цибулю подрібніть ножем. У глибоку ємність викладіть м’ясний фарш, подрібнений ріпчаста цибуля, розбийте куряче яйце, додайте панірувальні сухарі, гірчицю, сіль, майоран і чорний мелений перець. Влийте молоко. Ретельно перемішайте. З фаршу сформуйте колобки і помістіть їх у гнізда.
Приготуйте вершковий соус. У глибоку ємність налийте необхідну кількість вершків і питної води, додайте сметану, майонез, кетчуп, пшеничне борошно, солодку паприку, сіль, чорний мелений перець, орегано і майоран. Перемішайте до однорідної консистенції з допомогою віночка. Приготовленим соусом залийте гнізда, рівномірно розподіливши його.
Зверху викладіть тонкі скибочки твердого сиру, попередньо нарізавши його, якщо немає готового. Форму накрийте фольгою, поставте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікайте блюдо приблизно 40-45 хвилин.
Приблизно за 15 хвилин до готовності акуратно вийміть форму з духовки, зніміть фольгу і знову поставте в духову шафу. Петрушку ретельно промийте під холодною водою, потім струсіть від вологи і подрібніть ножем. Готові гнізда із макаронів з фаршем з вершками вийміть з духовки і присипте подрібненою зеленню петрушки.
Гаряче блюдо розкладіть на порції і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Гнізда з макаронів Гнізда з макаронів в духовці Гнізда з макаронів з фаршем в духовці Гнізда з макаронів з фаршем та сиром у духовці Гнізда з фаршем в духовці Гнізда з фаршем в сметані в духовці