Червона риба горбуша багата корисними мікроелементами і вітамінами. Її присутність в раціоні сім’ї попереджає появу серцево-судинних захворювань. Тому дієтична і в той же час ситна горбуша на пару в мультиварці повинна стати регулярним стравою на вашому столі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Горбуша – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Лимон – 0.5 шт.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт горбуші на пару в мультиварці простий у приготуванні! Свіжу рибу вимити, видалити нутрощі.
Горбушу розрізати на великі шматочки, натерти кожен сіллю, приправами і перцем за смаком. Збризкати рибу соком, вичавленим з половини лимона.
Моркву вимити, очистити, нарізати тонкими кружечками.
В чашу мультиварки налити води, викласти підготовлену рибу в ємність для випікання на пару. Зверху посипати горбушу кружечками моркви. Закрити каструлю, готувати в режимі «На пару» півгодини.
Готову горбушу на пару в мультиварці подавати з будь-яким гарніром. Дуже смачно!
Страви з риби