Червона риба горбуша багата корисними мікроелементами і вітамінами. Її присутність в раціоні сім’ї попереджає появу серцево-судинних захворювань. Тому дієтична і в той же час ситна горбуша на пару в мультиварці повинна стати регулярним стравою на вашому столі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Горбуша – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Лимон – 0.5 шт.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт горбуші на пару в мультиварці простий у приготуванні! Свіжу рибу вимити, видалити нутрощі.

Горбушу розрізати на великі шматочки, натерти кожен сіллю, приправами і перцем за смаком. Збризкати рибу соком, вичавленим з половини лимона.

Моркву вимити, очистити, нарізати тонкими кружечками.

В чашу мультиварки налити води, викласти підготовлену рибу в ємність для випікання на пару. Зверху посипати горбушу кружечками моркви. Закрити каструлю, готувати в режимі «На пару» півгодини.

Готову горбушу на пару в мультиварці подавати з будь-яким гарніром. Дуже смачно!

Страви з риби