Соковита горбуша виходить в духовці на сирно-цибулевої подушці з майонезом. Всього за півгодини буде готовий корисний і поживний обід. Краще відразу купувати 2-3 риби, щоб приготувати горбушу з запасом на всю сім’ю.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Горбуша – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готування горбуші в майонезі з сиром і цибулею в духовці. Видалити з риби хребет і розрізати на шматки. Посолити і поперчити. Покласти одним шаром на дні глибокої сковороди. Цибулину очистити від лушпиння, нарізати тонкими півкільцями. Розкласти цибулю поверх горбуші.

Змастити шар цибулі майонезом.

Сир натерти крупно на тертці, посипати їм все зверху.

Влити невелику кількість води. Духовку попередньо розігріти до 180 градусів, відправити туди форму з рибою на півгодини. Скоринка повинна красиво зарум’янитися. За 5 хв. до закінчення приготування включити гриль.

Розділити страву на шматки дерев’яною лопаткою в формі.

Подавати блюдо гарячим.

Приємного апетиту!

Горбуша в клярі Горбуша з цибулею і майонезом в духовці Горбуша шматочками в духовці Страви з риби Шматочки горбуші з сиром в духовці