Замаринована хоча б на годину горбуша, запечена потім під рум’яної сирної скоринкою, виходить соковитою і ніжною, апетитною і пікантною. Таку рибу можна готувати як на кожен день, так і подавати до свята, попередньо прибравши великі кістки.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Горбуша заморожена – 700 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Суміш перців – за смаком
- Приправа для риби – на смак
- Сіль – за смаком
- Зелень – 1 пучок
Процес приготування:
Як приготувати горбушу під сиром? Горбушу розморозити, але не до кінця, почистити.
Розрізати рибу на стейки і злегка присолити.
Окремо майонез видавити.
Додати до нього суміш перців.
Кріп вимити, обсушити і дрібно нашаткувати, додати в соус.
Все перемішати. Маринад готовий.
Обмазати шматочки горбуші в цьому соусі і дати помариноваться 1-1,5 години в холодильнику.
Деко застелити фольгою і викласти за нього шматки риби.
Посипати горбушу крупно натертим сиром. Прибрати в заздалегідь нагріту до 180 градусів духовку.
Через півгодини риба готова.
Подавати рибу зі свіжими овочами або картопляним пюре.
Приємного апетиту!
Горбуша в духовці Горбуша з сиром в духовці Горбуша з сиром у фользі в духовці Горбуша шматочками в фользі в духовці Стейки горбуші в духовці Стейки горбуші у фользі в духовці Шматочки горбуші з сиром в духовці