Замаринована хоча б на годину горбуша, запечена потім під рум’яної сирної скоринкою, виходить соковитою і ніжною, апетитною і пікантною. Таку рибу можна готувати як на кожен день, так і подавати до свята, попередньо прибравши великі кістки.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Горбуша заморожена – 700 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Суміш перців – за смаком
  • Приправа для риби – на смак
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – 1 пучок

Процес приготування:

Як приготувати горбушу під сиром? Горбушу розморозити, але не до кінця, почистити.

Розрізати рибу на стейки і злегка присолити.

Окремо майонез видавити.

Додати до нього суміш перців.

Кріп вимити, обсушити і дрібно нашаткувати, додати в соус.

Все перемішати. Маринад готовий.

Обмазати шматочки горбуші в цьому соусі і дати помариноваться 1-1,5 години в холодильнику.

Деко застелити фольгою і викласти за нього шматки риби.

Посипати горбушу крупно натертим сиром. Прибрати в заздалегідь нагріту до 180 градусів духовку.

Через півгодини риба готова.

Подавати рибу зі свіжими овочами або картопляним пюре.

Приємного апетиту!

Горбуша в духовці Горбуша з сиром в духовці Горбуша з сиром у фользі в духовці Горбуша шматочками в фользі в духовці Стейки горбуші в духовці Стейки горбуші у фользі в духовці Шматочки горбуші з сиром в духовці