Прихильники корисного і здорового харчування по достоїнству оцінять запропонований рецепт горбуші в духовці. Ця риба входить в дієтичний раціон за рахунок її поживності при невеликій кількості калорій, а також багатства в її складі безлічі корисних мінералів і вітамінів. Крім усього іншого, це ще і дивно смачне, ніжне і соковите блюдо.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Філе горбуші – 2 шт.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:


Що ж потрібно для приготування ПП горбуші в духовці? Замаринувати горбушу: натерти рибу сіллю, меленим чорним перцем, спеціями за смаком, полити соком лимона, посипати дрібно нарізаною лавровим листом за бажанням. Залишити на 10 хвилин.

Викласти рибу у форму для випікання і поставити в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 20 хвилин.

Готову горбушу в духовці пп подавати з будь-яким гарніром, наприклад, з картоплею і свіжим салатом. Приємного апетиту!

Горбуша в духовці Горбуша шматочками в духовці Страви з риби