Порадувати сім’ю смачним обідом, не витративши при цьому на нього багато часу і зусиль, насправді дуже просто. Достатньо знати рецепт горбуші в мультиварці з морквою і цибулею – знайомого багатьом і при цьому дивно смачного, ароматного і гармонійного поєднання інгредієнтів.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Горбуша – 1 кг
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Капуста брюссельська – 100 гр.
  • Квасоля стручкова – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати горбушу в мультиварці з морквою і цибулею легко! Горбушу помити, випатрати, відрізати голову, хвіст і плавники. Порізати рибу на великі шматочки. Натерти горбушу сіллю, перцем і спеціями для риби за смаком, залишити маринуватися на 10 хвилин.

Картоплю помити, очистити, нарізати великими кубиками.

Цибулю і моркву очистити, нарізати тонкими півкільцями.

Заморожену брюссельську капусту і стручкову квасолю розморозити.

Відрізати рукав для запікання необхідної довжини. Всередину нього викласти овочі, посолити і поперчити їх за смаком.

На овочі в рукав викласти шматочки горбуші, зав’язати рукав з одного боку. Влити в рукав 100 мл води, зав’язати його і з іншого боку.

В чашу мультиварки акуратно покласти рукав з овочами і рибою. Готувати горбушу в режимі «Випічка» 1 год. Після закінчення роботи програми, витягти рукав з мультиварці, викласти горбушу з морквою і цибулею на порційні тарілки. Подавати блюдо гарячим.

Страви з риби