Пропоную скористатися чудовим рецептом розкішної солоної скумбрії, приготовленої в маслі. Холодна закуска прикрасить своєю присутністю будь-святкове торжество або сімейні посиденьки. Обов’язково приготуйте, і ви будете в захваті!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Скумбрія – 2 шт.
  • Масло рослинне – 120 мл
  • Сіль велика – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як засолити скумбрія в олії в домашніх умовах? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування скумбрії в олії.

Свіжоморожену скумбрію трохи розморозьте, очистіть від плавників, хвостів і голови.

Акуратно видаліть нутрощі, промити під проточною водою, обсушити паперовими рушниками, після чого відокремте філе від кісточок, щоб вийшло красива м’якоть.

Очищене філе наріжте на невеликі однакові шматочки.

Підготовлену скумбрію викладіть в пластиковий контейнер.

Потім рівномірно розподіліть необхідну кількість солі.

Зверху залийте рослинним маслом, рівномірно розподіливши його по всій скумбрії.

закрийте Контейнер кришкою і помістіть в холодильник на добу.

Незвичайно апетитну скумбрія в олії подавайте на стіл, прикрасивши свіжою зеленню.

Насолоджуйтеся ароматною закускою!

Засолювання риби Страви з риби