Горбуша – важлива складова раціону людини, що піклується про своє здоров’я. Ця риба сповнена корисними мікроелементами і вітамінами. Горбуша з грибами, запечена в духовці, виходить дуже соковитою, ароматно і ніжною. Вона обов’язково сподобається як дорослим, так і дітям.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Філе горбуші – 500 гр.
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт горбуші з грибами простий у приготуванні! Гриби помити, очистити, нарізати тонкими шматочками.

Розігріти сковороду з рослинним маслом. Викласти на неї підготовлені гриби.

Смажити гриби, постійно помішуючи, до зарум’янювання.

Додати до грибів сметану, перемішати.

Гриби зі сметаною, посолити, додати перець за смаком, знову ретельно перемішати. Готові гриби в сметанному соусі перекласти в глибоку ємність.

Філе горбуші помити, нарізати невеликими шматочками.

В розігріту з рослинною олією сковороду викласти рибу.

Посолити і поперчити горбушу за смаком.

Обсмажити рибу з двох боків до появи золотистої скоринки.

До горбуші викласти гриби в сметанному соусі, тушкувати горбушу з грибами 5 хвилин.

Подавати горбушу гарячою як самостійне блюдо або з будь-яким гарніром.

Смажена горбуша на сковороді Страви з риби Шматочки горбуші, смажені на сковороді