Оригінальне блюдо для вашого домашнього столу – горохова каша з копченими реберцями. Продукти відмінно поєднуються один з одним і дають яскравий смак і аромат. Оцініть рецепт приготування в мультиварці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Горох – 350 гр.
- Копчені реберця – 200 гр.
- Вода – 3 склянки
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати горохову кашу з копченими реберцями в мультиварці, заздалегідь замочуємо горох холодною водою, після промиваємо продукт і відкидаємо на дрібне сито.
Очищаємо овочі від шкірки. Моркву натираємо на тертці, цибулю дрібно ріжемо будь-яким зручним способом.
Обсмажуємо цибулю з морквою в чашу мультиварки на рослинному маслі.
Після викладаємо до них копчені ребра. Якщо вони занадто великі, то їх можна розділити на частини.
Викладаємо до продуктів горох, додаємо сіль і води. Закриваємо кришку мультиварки і включаємо програму для гасіння на 30-40 хвилин.
Готову кашу з реберцями розкладаємо по порційних тарілках. Страву можна доповнити свіжою зеленню і подавати до столу!
Горохова каша в мультиварці Поларіс Горохова каша з м'ясом Горохова каша з цибулею Каші