Сьогодні хочу поділитися цікавим, неймовірно апетитною і в той же час дуже простим рецептом гарного яскравого горохового крем-супу, приготовленого в мультиварці. Перше блюдо виходить з ніжною і гладкою однорідною текстурою. Відмінний варіант смачного обіду.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Горох – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Лимон для прикраси
- Зелень – для прикраси
- Масло рослинне – для смаження
- Окріп – 2,5 л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати гороховий крем-суп в мультиварці легко! Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте в проточній прохолодній воді і наріжте кубиками. Морква вимийте і очистіть від шкірки, скориставшись овочечисткою. Очищену моркву натріть на крупній тертці.
В чашу мультиварки налийте трохи олії. Викладіть підготовлені подрібнені овочі. На панелі мультиварки встановіть програму «Смаження», час приготування – 10 хвилин. Періодично помішуючи силіконової лопаткою, обсмажте овочі до м’якості.
Горох промийте кілька разів під проточною водою. При наявності вільного часу, горох можна замочити в розчині з харчовою содою з вечора. Ця процедура дозволить йому швидше приготуватися.
Промитий горох викладіть в чашу мультиварки до обсмаженою овочам.
Залийте підготовленим крутим окропом і посоліть за смаком. Закрийте кришку мультиварки. На панелі приладу встановіть програму «Гасіння», час приготування – 1 година 30 хвилин. Готуйте до закінчення програми.
Після звукового сигналу гарячий суп гороховий акуратно перелийте в каструлю і доведіть до однорідної консистенції з допомогою заглибного блендера. Ніжний гороховий крем-суп, приготовлений в мультиварці, розлийте по порціях, прикрасьте зеленню і часточкою лимона і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Горохове пюре в мультиварці Горохове пюре в мультиварці Редмонд Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Поларіс Пісний суп гороховий