Сьогодні хочу поділитися цікавим, неймовірно апетитною і в той же час дуже простим рецептом гарного яскравого горохового крем-супу, приготовленого в мультиварці. Перше блюдо виходить з ніжною і гладкою однорідною текстурою. Відмінний варіант смачного обіду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горох – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Лимон для прикраси
  • Зелень – для прикраси
  • Масло рослинне – для смаження
  • Окріп – 2,5 л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати гороховий крем-суп в мультиварці легко! Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте в проточній прохолодній воді і наріжте кубиками. Морква вимийте і очистіть від шкірки, скориставшись овочечисткою. Очищену моркву натріть на крупній тертці.

В чашу мультиварки налийте трохи олії. Викладіть підготовлені подрібнені овочі. На панелі мультиварки встановіть програму «Смаження», час приготування – 10 хвилин. Періодично помішуючи силіконової лопаткою, обсмажте овочі до м’якості.

Горох промийте кілька разів під проточною водою. При наявності вільного часу, горох можна замочити в розчині з харчовою содою з вечора. Ця процедура дозволить йому швидше приготуватися.

Промитий горох викладіть в чашу мультиварки до обсмаженою овочам.

Залийте підготовленим крутим окропом і посоліть за смаком. Закрийте кришку мультиварки. На панелі приладу встановіть програму «Гасіння», час приготування – 1 година 30 хвилин. Готуйте до закінчення програми.

Після звукового сигналу гарячий суп гороховий акуратно перелийте в каструлю і доведіть до однорідної консистенції з допомогою заглибного блендера. Ніжний гороховий крем-суп, приготовлений в мультиварці, розлийте по порціях, прикрасьте зеленню і часточкою лимона і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Горохове пюре в мультиварці Горохове пюре в мультиварці Редмонд Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Поларіс Пісний суп гороховий