Порадуйте своїх домашніх ніжним гороховим крем-супом з ароматними копченостями. Оцініть простий рецепт і захоплюючий процес приготування для вашого дружнього сімейного обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- М’ясо копчене – 200 гр.
- Горох – 400 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Петрушка – 1 пучок
- Сухарики – за смаком
- Масло рослинне – 30 мл
- Вода – 3 л
Процес приготування:
Готувати гороховий крем-суп з копченостями легко! Заливаємо горох крутим окропом на 1 годину, а після відварюємо його до м’якого стану.
Чистимо і поділяємо на менші шматочки картоплю. Також відварюємо до готовності. Додаємо сіль і спеції.
Подрібнюємо цибулю і зубчики часнику. Смажимо продукти в рослинній олії до прозорості і м’якості.
З’єднуємо всі підготовлені інгредієнти і ретельно збиваємо їх блендером до густого пюре.
Розливаємо готовий крем-суп по тарілках. Порційно доповнюємо подрібненим копченим м’ясом і зеленню. Також можна доповнити сухариками!
Горохове пюре в каструлі Горохове пюре з м'ясом Горохове пюре на воді Гороховий суп Гороховий суп з картоплею Гороховий суп у каструлі