Порадуйте своїх домашніх ніжним гороховим крем-супом з ароматними копченостями. Оцініть простий рецепт і захоплюючий процес приготування для вашого дружнього сімейного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • М’ясо копчене – 200 гр.
  • Горох – 400 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сухарики – за смаком
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

Готувати гороховий крем-суп з копченостями легко! Заливаємо горох крутим окропом на 1 годину, а після відварюємо його до м’якого стану.

Чистимо і поділяємо на менші шматочки картоплю. Також відварюємо до готовності. Додаємо сіль і спеції.

Подрібнюємо цибулю і зубчики часнику. Смажимо продукти в рослинній олії до прозорості і м’якості.

З’єднуємо всі підготовлені інгредієнти і ретельно збиваємо їх блендером до густого пюре.

Розливаємо готовий крем-суп по тарілках. Порційно доповнюємо подрібненим копченим м’ясом і зеленню. Також можна доповнити сухариками!

Горохове пюре в каструлі Горохове пюре з м'ясом Горохове пюре на воді Гороховий суп Гороховий суп з картоплею Гороховий суп у каструлі