З великим задоволенням і від усього серця раджу приготувати дуже смачний гороховий суп без замочування гороху в мультиварці. Перше блюдо виходить легким, ароматним, апетитним і разваристым. Гороховий суп зігріє вас холодним зимовим вечором або похмурим дощовим днем.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Горох – 250 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Кріп – за смаком
- Окріп – 2,5 л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати гороховий суп без замочування гороху в мультиварці? Морква вимийте і очистіть, скориставшись овочечисткою. Очищену моркву натріть на дрібній тертці. У чашу мультиварки налийте рослинне масло і викладіть подрібнену моркву. На панелі приладу встановіть програму «Смаження», обсмажте моркву до м’якості.
Горох ретельно промийте кілька разів під проточною водою, а потім викладіть в чашу мультиварки. Горох можна використовувати як колота, так і цілий. Якщо будете використовувати колотий горох, час приготування можна зменшити.
Картоплю вимийте і очистіть від шкірки, скориставшись овочечисткою. Наріжте кубиками і відправте в чашу мультиварки. Кріп ретельно промийте, струсіть зайву вологу і подрібніть. Додайте в чашу мультиварки. Посоліть, додайте чорний мелений перець і спеції.
Залийте попередньо підготовленим окропом. На панелі мультиварки встановіть програму «Гасіння», час приготування – 2 години 30 хвилин. Закрийте кришку мультиварки і натисніть кнопку «Старт», готуйте до закінчення програми. Після звукового сигналу вимкніть прилад.
Чудовий гороховий суп без замочування гороху, приготований в мультиварці, розлийте по порційних тарілках і подавайте на стіл. Такий суп можна подавати в пост. Якщо ви не постите, додатково можна подати сметану, копченості, часник, сало і сухарики.
Приємного апетиту!
Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп в мультиварці Поларіс Гороховий суп в мультиварці Редмонд Гороховий суп з картоплею Пісний суп гороховий